Leden van de Kip Caravan Club kunnen jaarlijks in het bezit komen van de KCC Ledenpas. Deze pas wordt uitgereikt aan leden op de Nieuwjaars-bijeenkomst of de Algemene Leden Vergadering, mits zij zich daarvoor schriftelijk hebben aangemeld. Bent u niet in de gelegenheid één van deze activiteiten te bezoeken dan kan de pas u worden toegezonden nadat u € 2,50 hebt overgemaakt op bankrekening NL12ABNA0478372140 van de Kip Caravan Club onder vermelding van Ledenpas.

Op vertoon van de KCC Ledenpas kunt u een aantal financiële voordelen genieten bij dealers en campings. Het aantal bedrijven dat deelneemt is nog beperkt maar de verwachting is dat er binnenkort meer bedrijven bij gaan komen.

Bent u in het bezit van een Kip caravan en nog geen lid van de Kip Caravan Club maar zoudt u ook willen genieten van de voordelen dan kunt u zich aanmelden als lid en na ontvangst van de contributie ontvangt de Ledenpas thuis. Voor het aanmeldformulier klikt u op ‘De KCC’ en onderaan deze pagina vindt u de Aanmeldknop.

Voordeel op vertoon van uw
Kip Caravan Club ledenpas 2017

Caravan Dealers

Campings

  RPR Camper & Caravan Service  icn_pdf Camping La Balma, Spanje
 icn_pdf v.d. Vliet recreatie 2016 icn_pdf Vakantiepark Delftse Hout, Delft
  Kampeerparts door Kip Caravan  icn_pdf Recreatiepark Het Winkel, Winterswijk 2016
 icn_pdf Jaspers Caravan Camper Service Meerkerk icn_pdf Camping De Hertshoorn, Garderen 
   NCC kampeerterreinen  Tarieven
   Buytenplaets Suydersee, Lelystad